Tips van Fem: GREEN VIBES ūüĆŅ

Deze maand nemen we een kijkje in het huis van @bij.fem_thuis  . Fem waarmee we dit jaar een samenwerking hebben gedaan is een interieur content creator op Instagram. In deze blog delen we haar favorieten producten met jullie!

 

Op zoek naar een dagelijks portie aan interieur inspiratie?

Op de Instagram van¬†¬†@bij.fem_thuis¬†kun je elke dag weer nieuwe inspiratie opdoen voor jouw huis! Fem, de dame achter de Instagram, woont samen met haar man en zoontje in een dorp¬†vlakbij¬†Breda.¬†Fem is begonnen met Instagram omdat ze het leuk vond haar interieur te delen.¬† Ze¬†vond Instagram een mooi medium om eŐĀn te inspireren eŐĀn om geiŐąnspireerd te worden. Bovendien hoefde ze zo haar familie niet lastig te vallen met al haar foto's. Dat Fem zoveel leuke mensen zou ‚Äėontmoeten‚Äô, die dezelfde passie delen als Fem had ze niet verwacht. Wat Fem hierover schrijft is ''Het is zo ontzettend leuk! Deze passie is nog zoveel leuker geworden! En inspireert mij om nog veel meer leuke posts te maken.''

 

Kleuren groen & geel

Groen is altijd een favoriete kleur van Fem geweest. In haar oude appartement had ze hoogpolig groen tapijt, vanuit daar zei ze; 'ik wil groen op de muur in ons nieuwe huis! Die muur is zo mooi groen, daar ben ik voorlopig nog niet op uitgekeken.' Daarna volgden langzaam aan wat groene planten, groene accessoires. Ze merkte dat het huis wel heel groen werd en liet zich inspireren door de kleuren in het interieur van haar moeder (geel). Samen met het strakke van haar witte vloer, zwarte accenten in de jaloezie√ęn en room divider, cre√ęer je een hele warme maar toch stoere uitstraling.

 

 

De favorieten van Fem

Fem¬†LOVES green tonesūüíö¬† En daarom heeft ze TOP items in deze trendkleur voor je op een rijtje gezet. So go & shop your faves voordat het te laat is.¬†

  1. De buitenkaarsen in blik zijn multifunctioneel. Dat was de rede dat ze een kijkje ging nemen in de webshop.
  2. Weckpot in de kleur groen. Ze zijn niet alleen handig voor het maken van jam maar ook leuk om kaarsen in te branden.
  3. Op zwoele zomeravonden zijn de tuinfakkels je partner in crime.
  4. Last but not least: de super knappe dip dye kaarsen!

 

Our top items in GREEN in een speciale collectiepagina gebaseerd op de favoriete kleur van @bij.fem_thuis .  Mocht je er niet uitkomen of producten in het echt willen bekijken? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.