Kerstsfeer | Inspiratie voor kerst in huis

 Als je het over feestdagen hebt, is kerst onze favoriet! Dit jaar gingen we vroeg op pad voor kerstdecoratie. Bij de groothandel zijn de kerstartikelen al vanaf oktober te vinden. En omdat dit het eerste jaar is waarin we kerstdecoratie inkopen wilden we er optijd bij zijn. Dus LETS GO! Zowel online als in de groothandels zijn we gaan rondneuzen.

We begonnen met het kopen van een papieren kerstboom. Dit leuke decoratiestuk mag tijdens de feestdagen niet ontbreken op de tafel of het dressoir. De papieren kerstboom kan worden hergebruikt. De papieren kerstboom kan uitgevouwen worden tot een 3D model welke tevens is voorzien van een subtiel goud glitter laagje. Hij is niet overdreven groot en dit subtiele kerst item matcht vast goed in je interieur.

We bestelden online zelfgemaakte kerstkaarten. Wens je geliefden een fijne kerst met het sturen van een kerstkaart. Het is tegenwoordig helemaal in om via de post een kaartje te sturen, en een handschreven kaart is extra persoonlijk. P.s. hoe leuk is het om je kastenwand te vullen met ontvangen kerstkaarten?

Naast accessoires kan geur een winters/kerst gevoel in het interieur aanwakkeren. Denk aan een geurblokje, wat ook nog eens leuk staat in je interieur! Wij leggen het Black Musk geurblokje op een mooi schaaltje en het wordt daardoor een echte geurige eyecatcher voor elk kerst interieur. 

Deze prachtige grote kerstster is eenvoudig op te vouwen, opbergen is dus geen probleem. De kerstster heeft een ophangkoord, waardoor je hem na het uitvouwen direct kunt ophangen. Niet alleen bij jou thuis ziet het er hierdoor geweldig uit, overal waar je komt is extra aandacht besteed aan decoratie. In elke winkel staat een kerstboom, zelfs de supermarkt heeft gezellige decoratie hangen.

Kerst is de leukste en gezelligste tijd van het jaar, en daar horen kerstcadeaus bij. De zoektocht naar het geschikte kerstcadeau is vaak niet zo gemakkelijk. Je wilt een geweldig kerstcadeau vinden voor iedereen die je dierbaar is... Vind je het lastig om leuke kerstcadeaus te vinden voor familie of vriendinnen? Wij helpen je graag met het uitzoeken! 

Maak magische momenten met de allerliefste mensen! Veel plezier en vrolijk kerstfeest! Ho Ho Ho…