Bye summer, hello autumnūüćā

Het is weer herfst! Ben je op zoek naar inspiratie op gebied van herfst? Wij hebben de perfecte herfst items in prachtige herfst kleuren, kijk daarom snel verder.

5 redenen waarom wij van herfst houden

  1. Kaarsen aansteken
  2. Een heerlijk kop koffie of thee
  3. De feestdagen
  4. Duik de keuken in
  5. Warme geuren in huis

Kaarsen aansteken                                                                                             

Wij zijn gek op kaarsen. Kaarslicht brengt warmte, licht en een flinke dosis sfeer! Wat is er fijner om ’s avonds kaarsjes aan te steken en onder een deken te kruipen op de bank? LOVE IT!

Een heerlijk kop koffie of thee                                                                      

Koffie en thee is iets wat wij het hele jaar door drinken. Maar de dag beginnen met een heerlijke kop koffie tijdens een koude herfst dag is natuurlijk nooit verkeerd. En thee is natuurlijk altijd lekker, fijn om de dag mee te beginnen of te eindigen

 

De Feestdagen                                                                                                   

Nu het oktober is en we langzaam de mooie kerstcollectie aan het inkopen zijn kunnen we niet wachten tot we dit aan jou kunnen showen! Heerlijk je interieur aanpassen en mooie plaatjes schieten zodat jij prachtige producten bij ons kunt kopen waar je heel erg blij van wordt. Sinterklaas is het eerste hoogtepunt van de herfst, altijd lastig om een cadeautje te bedenken tijdens het dobbelspel. Daarom vind je hier een aantal budgettips.

 

Duik de keuken in                                                                                               

Het internet staat vol met inspiratie van herfst recepten. Probeer eens een taart of een lekkere cake te maken die past bij de herfst. Wij denken dan aan appelkaneelcake of speculaascake.

Warme geuren in huis

Geurkaarsen of geurstokjes zijn heel fijn in de herfst. Wij zijn FAN van de heerlijke geur in huis met het amberblokje! Het staat ook nog is leuk in je interieur! Wij leggen het amber geurblokje op een mooi schaaltje, een echte geurige eyecatcher voor elk interieur. 

 

Krijg jij zin om je interieur een nieuwe look te geven? Op onze website vind je veel items om jouw interieur herfst ready te maken. Mocht je er niet uitkomen of producten in het echt willen bekijken? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.