4x zomerinspiratie tips: met de leukste ZOMER items!

De zomer is begonnen. It's the perfect excuse to say YES to shopping! Met onze collectie maak je jouw tuin of interieur helemaal zomer ready.

Door de eerste zomerse dagen zijn wij al helemaal in de zomer stemming. Alle winterjassen zijn weer opgeborgen en het is tijd om de zomerse items in huis te halen! 

Wij hebben de leukste zomer items verzameld in deze blog. Ben je zelf nergens naar op zoek? Dan is er vast wel een vriend, vriendin, moeder of tante die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden! Wij zorgen ervoor dat het als een cadeautje wordt ingepakt. 

 

Hieronder volgen 4x zomerinspiratie tips voor je interieur!

1. Van een rotan stoel of bank krijgen wij echt een zomers gevoel. Het is weer helemaal terug van weggeweest. En geeft je een gevoel van buiten op het terras. Dat is ook echt zo ideaal aan deze stoel, ze zijn licht van gewicht en zo til je de zonnestraaltjes naar buiten. Wij hadden deze stoel zelfs binnen staan vorig jaar, zo leuk om af te wisselen met een kussen of kleed. 

2. Kaarsen zijn niet alleen voor de winter. Nu het zomer is brengen buitenkaarsen en een tuinfakkel veel sfeer en gezelligheid tijdens de lange zomeravonden. Zodra de zon zich laat zakken, koelt het af en word het schemerig. Kaarslicht is dan zo sfeervol en gezellig! Je kunt tuinfakkels in je tuin plaatsen maar ook in een bloembak. Door de stevige dikke lonten van de kaarsen gaan ze extra lang mee en kunnen ze tegen een vleugje wind.

3. Creëer kleur! Dat zorgt voor zoveel vrolijkheid in de zomer. Wij houden van neutrale en soms best saaie kleuren zoals zwarts of grijs. Maar nu het zomer is, de deuren wijd openstaan en de bloemetjes bloeien vinden wij alle kleuren leuk. De paarse lavendelplant die in bloei staat, met een roze of lila kussen op de tuinstoelen. De zomer staat voor vrolijkheid en dus ook vrolijke kleuren. Dus vervang dat grijze kussen voor een gezellig kussen in de kleur geel of roze! Meer kleur zorgt gelijk voor een zomerse sfeer. Zowel felle kleuren als pastelkleuren werken top.

 4. Zon, zee en STRANDTAS! Jahoor, daar is ‘ie gewoon nog een keertje. Deze prachtige rieten tas staat super bij een vrolijk blousje of een heerlijke zomerjurk. De ruimte in deze tas zorgt ervoor dat je een strandhanddoek, zonnebril, tijdschrift en zonnebrandcreme kwijt kunt. Met deze hippe rieten strandtas steel jij de show als je over de boulevard loopt, maar je kan er ook heel goed mee naar de supermarkt voor de boodschappen.

Ook zo'n zin om te genieten van eindeloze zomeravonden?

Krijg jij zin om te genieten van eindeloze zomeravonden in je tuin? Op onze website vind je veel items om jouw interieur zomer ready te maken. Mocht je er niet uitkomen of producten in het echt willen bekijken? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.